2022/2023 01.07.2022  -  01.06.2023
Vejledning

Crossgym 16+ (crgym)

CrossGym® kombinerer styrke- og konditionstræning. Vi bruger kettlebells/håndvægte, træningselastikker og vores egen kropsvægt som redskaber i styrketræningen. I timen indgår også en tabata, hvor vi træner i intervaller, mens vi cirkulerer rundt mellem forskellige aktiviteter. Holdet henvender sig til unge (16+) og voksne, og begge køn er velkomne. 


Tilmeld/Læs mere - (1)

Jumping Fitness +16 (jump)

Jumping Fitness er en dynamisk træning på individuelle Jumping® trampoliner, hvor alle kan være med!

Det er en super god pulstræning til fed musik. Træningsformen styrker balance og kondition samt træner kernemuskulaturen. Trampolinens støddæmpende virkning gør at led ikke bliver belastet på samme måde som ved f.eks. løb og hop. Grundet den bløde affjedring er trampolinerne ikke som almindelige havetrampoliner og derfor gode træningsredskaber for alle mennesker.

Medbring indendørs sko, vanddunk, evt. et lille håndklæde og deltag i en fantastisk sjov og effektiv træning som giver sved på panden og smil på læben!

Tilmeld/Læs mere - (7)

Pilates Formiddag (PI)

Hej Pilates gymnaster damer

Har du lyst til at være med til Pilates?

Pilatestræning styrker musklerne og gør dem spændstige. Det er med til at give en bedre kropsholdning, smidighed og balance. Øvelserne foregår langsomt og kontrolleret i takt med vejrtrækningen for at øge kropsbevidstheden. Det fremmer styrke og udholdenhed.

Formålet med øvelserne er at ”genopbygge” den naturlige stilling i rygsøjlen, nedsætte unødige spændinger i kroppen og øge kropsbevidstheden.

Pilates er en velegnet træningsform for alle uanset alder og baggrund. Den er derfor relevant for enhver, lige fra supermotionisten til den mere inaktive.

Vi begynder med en let opvarmning og træner styrken med elastikker og den lille redondobold (diameter 22 cm).

Medbring liggeunderlag.

Jeg glæder mig til at se mange nye og gamle kendte ansigter.

Gymnastik-hilsen fra Astrid.

 

Tilmeld/Læs mere - (1)